Harderwold Villa Resort
Harderwold, Golf en Villaresort Harderwold
 

Locatie

hardewold

Een onder architectuur gebouwde tweede woning aan het water. Aan de oevers van het Veluwemeer. Op loopafstand van een fraai gelegen golfcomplex. Bos, water en natuur binnen handbereik. Sfeervolle, voormalige Zuiderzeestadjes en lommerrijke plattelandsdorpjes op fietsafstand. Waar vindt u dat nog in Nederland?

Harderwold Villa Resort is gelegen in de gemeente Zeewolde, maar zit gesitueerd op steenworp afstand van Harderwijk. Deze plaats is met jaarlijks ruim twee miljoen bezoekers een geliefde bestemming. Harderwijk beschikt over een sfeervolle binnenstad met volop pleinen, terrassen en sterrenrestaurants, omringd door de uitgestrekte Veluwe en de Randmeren. Nog geen tien minuten buiten de stad vindt u een andere wereld: de Veluwe, een weidse wereld van groen en rust.

Ook buiten Harderwijk om zijn er in de buurt van Harderwold tal van recreatiemogelijkheden. Zo is op nog geen half uurtje rijden Bataviastad gevestigd, de Fashion outlet die 7 dagen per week is geopend. Maar ook eeuwenoude steden als Amersfoort, Nijkerk of Apeldoorn liggen op nog geen half uurtje rijden. Zelfs Zwolle rijdt u binnen 30 minuten.

“Door de centrale ligging biedt Harderwold een compleet aanbod recreatiemogelijkheden.”

Harderwold Villa Resort
Pluvierenweg 7
3898 LL Zeewolde

Kan u de locatie niet vinden? Bel dan gerust even met ons kantoor via 0320 264 175.
Buiten kantooruren kunt u ons bereiken op 06 54 34 88 13.


 

 Meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel Dop Makelaars 0320 264 175


Harderwold Villa Resort - Webdesign door EJA-webdesign


youtube twitter facebook