Harderwold Villa Resort
Dop, Golf en Villaresort Harderwold
 

Dop Makelaars

Dop Makelaars is sinds 1998 in Nederland actief met de verkoop van diverse (recreatieve) nieuwbouwprojecten en particuliere woningen. In Duitsland en Frankrijk is Dop Makelaars gespecialiseerd in het ontwikkelen en verkopen van vakantiewoningen en beleggingsobjecten. Met een divers team van internationaal actieve specialisten, architecten en adviseurs kunnen wij u begeleiden in het volledige aankoopproces.

In samenwerking met Dop Verhuur BV zijn wij bijna dagelijkse op Harderwold Villa Resort aanwezig. Hierdoor zijn wij perfect in staat om uw belangen als koper maar ook als verkoper te behartigen. Wij denken met u mee en kunnen 7 dagen per week met u bezichtigen. Binnen of buiten kantooruren. Wekelijks organiseren wij open huis dagen op diverse locatie in Nederland waar u ons kan ontmoeten of een van de projecten kan komen bekijken. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom bij ons op kantoor in Lelystad.

Henk Dop, eigenaar van Dop Makelaars vertelt over Harderwold Villa Resort ‘’Het is een prachtige locatie in Nederland met een breed aanbod verschillende type woningen en luxe appartementen. De uitstraling van het geheel is uniek vanwege de diversiteit. Ik adviseer belangstellenden dan ook altijd om eens met ons de mogelijkheden te bespreken. Wij willen u zo volledig mogelijk informeren om zo tot een weloverwogen besluit te komen’’.Meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel Dop Makelaars 0320 264 175


Harderwold Villa Resort - Webdesign door EJA-webdesign


youtube twitter facebook