Harderwold Villa Resort
 

 

 Kenmerken
  • Harderwold Villa Resort 214
  • Vrijstaande recreatievilla
  • Woonoppervlakte 177m2
  • Perceeloppervlakte 585m2
  • Bouwjaar 2008
  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Aan vaarwater
  • Aan de golfbaan
Reageer
Vraagrijs 349.000 euro k.k. incl. inventaris

Centraal gelegen in Nederland bieden wij u hierbij exclusief een prachtige recreatievilla te koop aan. Dit unieke object is direct gelegen aan open vaarwater en heeft een indrukwekkend uitzicht op de golfbaan Harderwold.
 
De villa is gelegen in de groene rustgebieden Harderbroek, Roerdomp en Harderbos op het project Harderwold Villa Resort.  “U staat hier op de voormalige Zuiderzeebodem! Inmiddels is hier een belangrijk natuurgebied ontstaan, het Harderbos. Voor een wandeling direct vanaf uw voordeur heeft u een keuze uit een groot aantal wandelpaden. Op diverse plaatsen zult u op uw wandeling waterpoelen tegenkomen waar padden, kikkers, salamanders, libellen, vlinders en ringslangen verblijven. De diepere wateren liggen te wachten op de komst van de bever en de otter. Langs bosranden vindt u struiken die een broedgebied vormen voor vogels zoals de nachtegaal, de braamsluiper en de kneu. Waar nodig zijn zandpaden aangelegd, zodat u het Harderbos in al zijn facetten kunt bewonderen.”
 
De watergangen in dit gedeelte van het project hebben een breedte van 20 meter en een gegarandeerde vaardiepte van 1,50 meter.
 
Via deze watergangen vaart u rechtstreeks de Vaarten in Flevoland op en via de Lovinksluis zelfs naar het Veluwemeer. Voor de bewoners van de havenkavels een unieke mogelijkheid om vanaf de achtertuin een uitgestrekt vaargebied te bereiken. Aan de passantenhaven in het project is het eenvoudig afmeren. Uw recreatievilla is daardoor niet alleen via de weg maar ook via het water bereikbaar.
 
Golf
Uw 18-holes golfbaan strekt zich uit aan uw voeten… "Groen en glooiend. Kwalitatieve kenmerken die elke golfliefhebber direct herkent bij de gloednieuwe 18-holes bosbaan van Harderwold Villa Resort. Zowel de recreatieve als de handicap-speler spelen het golfspel naar hun hart op deze afwisselende par 72 bosbaan. Naast een 18-holesbaan wacht ook een 9-holes par 3 oefenbaan op uw slagen. Een visueel aantrekkelijk element is de centrale waterpartij waar de natuur alle kans krijgt, inclusief vistrappen. Een unicum voor Nederland.
 
Harderwold Villa Resort villa 214 – Fase 1
Hier vindt u aan de buitenrand van het project deze 8-persoons recreatievilla met eigen ligplaats.

De villa is op de begane grond en de 1e verdieping geheel voorzien van luxe plavuizen vloeren en tevens voorzien van vloerverwarming. Het geheel is zeer luxe afgewerkt en voorzien van de meest optimale isolatie. De gebruikte materialen aan de buitenzijde zijn als onderhoudsarm te omschrijven. De tuin is fraai aangelegd met diverse terrassen en een aansluiting voor een whirlpool of een zwembad. Ook de vlonders welke zijn gebruikt voor de terrassen en de aanlegplaats voor een boot zijn onderhoudsarm.
 
Begane grond
Ruime entree/hal, garderobe, toilet, royale berging met opstelling cv-ketel en aansluiting voor wasmachine. Ruime slaapkamer met aansluitend badkamer voorzien van toilet, wastafelmeubel en luxe stoombad cabine voorzien van alle mogelijke opties om optimaal te kunnen ontspannen. Woonkamer met open haard en schuifpui naar het terras met uitzicht over het water richting de golfbaan, aansluitend een open keuken voorzien van alle inbouwapparatuur waaronder o.m. vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast/vriezer volgens Amerikaans concept.

1e verdieping
Royale overloop met mogelijkheid voor werkplek en schuifpui naar terras. Drie royale slaapkamers en luxe badkamer met toilet, wastafel meubel en stoomcabine met alle mogelijke opties.
 
Mocht u belangstelling hebben om deze exclusieve villa te bekijken dan kunnen wij dagelijks op afspraak een bezichtiging met u inplannen.
 
Wij zien uw reactie graag tegemoet.
 
Meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel Dop Makelaars 0320 264 175


Harderwold Villa Resort - Webdesign door EJA-webdesign


youtube twitter facebook